Reparatie

Reparatie werkplaats

 

 

 

Een goed advies en vakkundige montage. Zo zorgen wij er voor dat u comfortabel rijdt. Zowel uw personenwagen, als bestelwagen zijn bij ons in veilige handen. Een lekke uitlaat, een kapot achterlicht een beschadigde ruit, een piepende snaar, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Naast deze kleine reparatie's kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor voor andere kleine en grote reparaties, van alle

automerken. Onze gespecialiseerde automonteurs zorg en dat uw auto snel weer voor 100% in orde is. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken .

 

 

Vergt een reparatie, na grondige inspectie, meer tijd, dan wordt er een tijdspad besproken voor de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Komen er tijdens de reparatie onverwachte kosten te voorschijn dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Bij alle reparaties en onderhoud informeren wij u vooraf ook duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Bekijk onderstaande onze voorraad heeft u vragen kunt u altijd langs komen of wilt u liever bellen! 024 64 123 18.

 

 

Op alle reparatie werkzaamheden heeft u drie maanden volledige garantie. Voor reparatie's of een onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken.

 

 

 

 

Contact

Autobedrijf Jawie

Celsiusstraat 20

6604 CW Wijchen

 

Tel. 024 - 64 123 18

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Zaterdag 09.00 - 15.00 uur

 

Buiten openingstijden op afspraak

Mob. 06 53 17 15 15

Mob. 06 12 28 84 64

 

info@jawieautos.nl

Sjaak Lijbers

 

Copyright © All Rights Reserved JAWIEAUTOS.NL - JACKIE & WIELLIE