Poetscentrale

Poetscentrale

 

 

 

Jawie auto poetscentrale.

 

Autopoetsen: complete 'schoonheid - behandeling' voor de auto

 

Wij houden ons bezig met de totale reeconditionering van de auto. Anders gezegd:

de auto met name de gebruikte auto krijgt een complete 'schoonheidsbehandeling' zowel van buiten als van binnen. Het eindresultaat: een auto, die oogt als nooit tevoren!

 

En, een schone, goed gepoetste auto is een blikvanger, die sneller verkocht wordt en een veel hogere verkoopprijs opbrengt. We geven u graag meer informatie over de vele mogelijkheden en voordelen van Jawie erkend auto poetsbedrijf.

 

Jawie - erkenning: garantie voor deskundigheid

Jawie - auto poetscentrale moet niet alleen voldoen aan eisten van vakmanschap en deskundigheid, maar beschikken daarnaast over goed opgeleid personeel en de beste apparatuur.

Jawie - werknemers werken volgens de strengste milieu- en ARBO voorschriften

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen en mogelijkheden

Uw auto weer als nieuw. Het kan écht! De specialisten van een Jawie-erkend auto poetsbedrijf draaien er hun hand niet voor om. Zij geven uw auto een complete schoonheidsbehandeling. En dat gaat zo ver als u dat wilt. Alleen de buitenzijde, alleen het interieur, een combinatie van beide of uitsluitend onderdelen ervan, de keuze is aan u. Hier vertellen we u over de vele mogelijkheden en over de voordelen van een Jawie-poetsbedrijf.

 

Exterieur

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er echter voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.

 

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met hoge en lage druk. De auto wordt zo van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsten zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.

 

Finishing touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de finishing touch. En ook velgen en banden worden gepoetst. Het resultaat: uw auto is voor lange tijd echt weer als nieuw!

 

Ook het motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motorcompartiment. De Jawie-specialist reinigt niet alleen het plaatwerk, maar reinigt op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor.

 

Lakverzegeling

Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door de Jawie specialist verzegeld worden. Daarbij brengt hij een gladde en transparante kunststof beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak.

 

Interieur - bekleding - overige onderdelen - Weg met vieze geurtjes!

Frisse geuren

De Jawie-specialist kan desgewenst ook een frisse geur aanbrengen die uw auto geruime tijd heerlijk doet ruiken. Vanille, oceaan, bos, leer, het assortiment is groot.

Contact

Autobedrijf Jawie

Celsiusstraat 20

6604 CW Wijchen

 

Tel. 024 - 64 123 18

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Zaterdag 09.00 - 15.00 uur

 

Buiten openingstijden op afspraak

Mob. 06 53 17 15 15

Mob. 06 12 28 84 64

 

info@jawieautos.nl

Sjaak Lijbers

 

Copyright © All Rights Reserved JAWIEAUTOS.NL - JACKIE & WIELLIE