APK

APK keuring

 

 

 

Wanneer moet een auto een APK - keuring?

 

Drie jaar nadat een auto voor het eerst op de weg is toegelaten, is deze keuringsplichtig. Hierbij moet u uitgaan van de eerste inschrijvingsdatum. Als eerste inschrijvingsdatum wordt beschouwd de datum waarop het voertuigbewijs is afgegeven. Tenzij bij de rubriek "bijzonderheden" een andere datum staat vermeld: bij kentekenbewijzen die na 1 april 1999 zijn afgegeven staat het anders vermeld namelijk datum eerste toelating en datum eerste afgifte Nederland.

 

Als de auto al eerder APK goedgekeurd is, kunt uitgaan van het afgegeven keuringsbewijs. Op dit bewijs staat vermeld tot welke datum de auto APK is goedgekeurd. Voor of op die datum moet de auto opnieuw APK goedgekeurd zijn. U kunt uw voertuig binnen twee maanden voor de APK - vervaldatum laten keuren. De oude vervaldatum wordt dan voor één jaar verlengd. Als u het voortuig meer dan twee maanden voor de APK - vervaldatum laat keuren, krijgt uw voortuig een nieuwe APK - vervaldatum

 

 

Op alle reparatie werkzaamheden heeft u drie maanden volledige garantie. Voor reparatie's of een onderhoudsbeurt kunt u het beste een afspraak maken.

 

 

 

 

Contact

Autobedrijf Jawie

Celsiusstraat 20

6604 CW Wijchen

 

Tel. 024 - 64 123 18

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Zaterdag 09.00 - 15.00 uur

 

Buiten openingstijden op afspraak

Mob. 06 53 17 15 15

Mob. 06 12 28 84 64

 

info@jawieautos.nl

Sjaak Lijbers

 

Copyright © All Rights Reserved JAWIEAUTOS.NL - JACKIE & WIELLIE